Voorwaarden en Disclaimer

Alle links die aangeboden worden op tochgevonden.nl, inclusief de links van onze dochterpagina's, mogen te allen tijde door iedereen gebruikt worden mits het voor persoonlijk gebruik is. Mocht er behoefte aan zijn om de inhoud op een of andere manier anders te gaan gebruiken, neem dan eerst even contact op via ons mail contactformulier.

Alle websites die getoond worden, worden eerst gekeurd door tochgevonden.nl. Mocht tochgevonden.nl later toch van oordeel zijn dat de link verwijderd moet worden wegens bijvoorbeeld auteursrecht, plagiaat of het niet passen binnen onze startpagina's, dan kan hier geen enkele claim op worden behaald door derden. Tevens is tochgevonden.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites, dan wel tochgevonden.nl.

Tochgevonden.nl heeft tevens het recht om materiaal anders te bewoorden, of korter of langer te maken, naar oordeel van tochgevonden.nl, tenzij er anders is overeengekomen met de auteur of beheerder van een website.

Mochten er desondanks toch nog vragen zijn, dan kunt U gebruik maken van ons mail contactformulier via het menu rechts bij contact